ltonlineok2   Selecció de continguts on-line

 

18 Gener 2019

Unió de Pagesos llança la seva aplicació d'informació sindical per a telèfons mòbils

Unió de Pagesos llança la seva aplicació d'informació sindical per a telèfons mòbils XAVIER CÀLIZ

Amb l’objectiu de millorar la comunicació sindical i de servei als afiliats, el 14 de desembre Unió de Pagesos va posar-los a disposició una aplicació pròpia per a telèfons intel·ligents, tant per als que funcionen amb el sistema Android com els d’Apple. “Al centre d’aquesta nova iniciativa hi ha una voluntat d’innovació constant cap a les noves maneres de comunicar-nos i la cerca de la màxima proximitat entre la pagesia afiliada per seguir defensant els seus interessos”, explicava de manera oficial Unió de Pagesos en un missatge informatiu dirigit als afiliats.
L’aplicació, desenvolupada per l’empresa Limbic, és molt senzilla d’utilitzar i també d’instal·lar (vegeu el gràfic de la part superior de la pàgina).
INFORMACIÓ ADAPTADA • Amb l’objectiu que cada afiliat rebi només la informació que li interessa, durant el procés de creació del compte, l’aplicació fa escollir a l’usuari els sectors i els territoris dels quals vol rebre informació, si bé hi ha, evidentment, l’opció de seleccionar-los tots. Quan es publica contingut nou dels sectors i territoris que ha escollit, l’usuari rep una notificació.
CONTINGUTS • Els continguts que inclou l’aplicació s’estructuren en cinc apartats. Els més rellevants pel que fa a la informació de servei que genera el mateix sindicat són el ‘T’informem’ i el ‘+Sindical’. Aquí hi trobareu des d’informació sobre requisits d’homologació de maquinària fins a terminis o resums sobre legislació que afecta determinats sectors. El ‘+Sindical’ inclou informacions referents a l’activitat sindical pel que fa a demandes, reclamacions o millores que es negocien amb les diverses administracions.
A la secció ‘El Temps’ el meteoròleg Alfred Rodríguez Picó [vegeu l’Opinió pàg. 4] inclou cada dilluns un vídeo d’uns quatre minuts amb la previsió meteorològica de la setmana, posant l’accent en com la meteorologia pot afectar els cultius i les tasques al camp.
L’‘Agenda’ inclou els actes rellevants previstos, com cursos, jornades, xerrades, assemblees o mobilitzacions.
I, per acabar, la secció ‘+Avantatges’ recull tots els beneficis de què els afiliats poden gaudir fruit dels convenis que Unió de Pagesos ha convingut amb diverses empreses de diferents sectors en el marc d’aquest programa.